MÉS DE 35 ANYS D'EXPERIÈNCIA

Seguim evolucionant

UNEIX-TE A NOSALTRES

Coeva Girona creix de manera sòlida en el mercat del sector tecnològic amb la proactivitat i la transparència com a pilars fonamentals per tal de garantir una estructura basada en el compromís i la confiança mútua amb els nostres clients i col·laboradors. És per això que ens adaptem a les noves tendències i evolucions del mercat, garantint les últimes innovacions i satisfent les necessitats dels nostres clients.

La consolidació dels nostres serveis ha augmentat la qualitat, l’exigència i la garantia de la nostra assistència tècnica i dels nostres productes, centrant l’eix de la nostra activitat en la llibertat de créixer mútuament amb la lliure i fluida comunicació entre els membres i col·laboradors de Coeva Girona.

ENVIA’NS EL TEU CV:

    ADJUNTA EL TEU CURRÍCULUM (PDF)

ACCEPTO LES CONDICIONS


Accepto voluntàriament que les meves dades siguin enviades a COEVA GIRONA i accepto que aquestes dades puguin ésser emmagatzemades, per si escau, poder-me enviar informació referent a les activitats professionals i empresarials pròpies de COEVA GIRONA. Així mateix COEVA GIRONA es compromet a mantenir la confidencialitat de les dades dels usuaris del formulari.