Incorporació del Grup Sueprat a Coeva Tecnical Grup

Ens complau comunicar-vos que COEVA TECNIAL GRUP, S.L. ha ampliat la seva estructura, cobrint la plaça de Barcelona a través del Grup Sueprat.

COEVA TECNICAL GRUP, SL, soci de Fegime i agrupació empresarial al mercat de la distribució de material elèctric, pneumàtic, il·luminació, electrònic i informàtic a la zona de Catalunya incorpora a Grupo Sueprat, empresa fundada el 1983 i que compta actualment amb 3 punts de venda i una plantilla que suma més de 35 professionals.

Amb aquesta incorporació, COEVA TECNICAL GRUP, S.L., comptarà amb 12 punts de venda. El grup va assolir el 2021 una facturació agregada de 43M€.

Sueprat Barcelona, ​​S.L., Subministraments Elèctrics El Prat, S.L. i Sueprat Igualada, S.L., components de Grup Sueprat, S.L. se sumen als punts de què ja disposava Coeva Tecnical Grup, SL: Coeva Girona, SA, amb delegacions a Girona, Olot i Figueres, Coeva Tecnical Automatismes Vic, SL, Tecnical Anoia, S.,A., Tecnical del Vallès, SL , Tecnical Lleida, SL, Tecnical Manresa, SA i Tecnical Ripoll, S.A.