Avui estem de celebració!

Jaume Gallemí va fundar Coeva Girona a mitjans del 1981, com a representant i distribuïdor de marques internacionalment reconegudes en el camp de l’electricitat, l’electrònica, la pneumàtica i l’automatisme. Al cap d’uns anys Coeva Girona va inaugurar dues delegacions més a la província, situades a Olot i Figueres, per així poder oferir un millor servei i major proximitat als clients d’aquestes zones.

Pertanyent a Coeva-Tecnical Grup i al grup Fegime a nivell internacional, també a l’avantguarda tecnològica i oferint les millors marques del sector.

Portem 4 dècades evolucionant, creant una organització comercial i tècnica sòlida i oferint un distintiu de qualitat en el servei, altament qualificats que sense ells i tots els que han format part d’aquesta gran família, això no hauria estat possible.

D’aquesta manera podem satisfer al llarg del temps les exigències d’un mercat tan canviant i competitiu.

 

L’objectiu de Coeva Girona és evolucionar juntament amb els nostres clients, oferint la més alta qualitat de producte i assistència tècnica, que compleixi i satisfaci els seus requisits, per a possibilitar l’increment de la seva productivitat i eficiència. Escoltem i ens interessem per les necessitats, formant professionals amb talent i compromesos. Seguim treballant i millorant.

Junts fem un gran equip!