CAMIÓ SIRIUS ACT DE SIEMENS

El  17 de Maig a Coeva Girona i conjuntament amb els nostres clients vàrem tenir a les nostres instal·lacions el Camió de Siemens SIRIUS ACT, on vàrem poder veure les novetats en polsateria amb comunicació PROFINET, mòduls IO-Link per els contactors, arrencadors, monitors de procés… però el plat estrella va ser la presentació de la nova família d’arrencador suau 3RW52 i 3RW55, el 3RW52 es un equip que se situa entre els 3RW40 i 44, tenint control de les 3 fases i amb la regulació bàsica de rodetes però amb l’opció de posar un visor per accionar manualment, i també amb opció de posar una targeta de comunicació PROFINET,PROFIBUS O MODBUS TCP. Per el que fa al 3RW55 serà per carregues pesades i per tant s’haurà de parametritzar mitjançant el visor d’altes prestacions, també te l’opció de les targes de comunicació.

A part de les novetats es va poder veure els ja coneguts relés de seguretat 3SK, els mòduls simocode, els arrencadors 3RM, arrencadors per ET200SP… així com sistemes de rack de distribució per connexió ràpida per guardamotor i contactors resorte que simplifiquen i estalvien temps en el cablejament dels armaris.