Formació Baumer 2018

El començament d’un nou any també comporta nous projectes de millora per seguir avançant i progressant amb els nostres serveis. És per això que aquest mes hem assistit a la presentació dels nous productes i les noves estratègies de Baumer pel 2018.

Durant la formació, es van presentar les inquietuds i necessitats davant els distribuïdors d’arreu d’Espanya amb una comunicació bidireccional per seguir generant un bon desenvolupament de les empreses col·laboradores. Com a distribuïdors de la marca Baumer, hem conegut els nous productes que sortiran al mercat i la seva data de llançament, així com les prestacions, característiques i possibilitats que ofereixen, per tal de garantir una millora a la nostra empresa. Les novetats de gestió interna, les millores i els nous recursos que ofereix Baumer, ens serveixen per seguir creixent amb total eficiència i seguretat, conjuntament amb els nostres proveïdors.